Morten & Jonas – Warm Nordic

Morten & Jonas

Morten Skjærpe Knarrum (1980) og Jonas Norheim (1980) står bag designduoen Morten & Jonas. Det humoristiske og legende element i duoens innovative design er funderet i en udpræget sans for formgivning, kvalitet og betydningsfulde detaljer. De deler passionen og talentet for innovativt møbel- og rumdesign, der gør en forskel og tilfører værdi til rummet. Kombineret med en stor mængde nysgerrighed, åbenhed og sans for detaljer får det den norske designduo Morten & Jonas (est. 2011) til at skille sig ud.

Morten Skjærpe Knarrum og Jonas Norheim arbejder dedikeret med relationer i deres design. Både i forhold til omgivelserne og i det enkelte møbel, hvor teknikker, materialevalg og farver forenes til en fuldendt helhed. Morten & Jonas’ design byder altid på noget mere end form og funktion. Ofte er det et humoristisk islæt. Men det kan også være en invitation til eftertanke: en invitation til at stoppe op.

 

INNOVATIVT DESIGN 

From Above er et let og elegant sofabord med glasplade og farvet stålstel. Den transparente glasplade på From Above lader konstruktionen træde tydeligt frem og giver sofabordet en flot grafisk fremtoning. From Above sofabordet er med udprægede detaljer, der løfter sofabordet fra ren funktion til designelement. Øjet inviteres til at gå på opdagelse i den enkle konstruktion og mødes af elegante løsninger, som forener glas og stål til et helstøbt design.