Rikke Frost – Warm Nordic

Rikke Frost

Rikke Frost (f. 1973) skaber unikt design med en iboende oplevelse og en smuk nordisk klang. Hun er uddannet industriel designer med base i Århus, hvorfra hun driver sin egen virksomhed. Ønsket om at skabe en unik oplevelse står helt centralt i designprocessen hos danske Rikke Frost. Den prisbelønnede industrielle designer formgiver designobjekter, der skal ses, føles og mærkes.

Gennem sammensætningen af forskellige materialer og sin sans for deres visuelle og taktile egenskaber skaber hun gennemførte universer med et originalt formsprog. Hendes stil føjer sig til den stærke ny nordiske strømning og har rod i en tidløs enkelthed, hvor overraskende detaljer sammen med farver og funktioner skaber oplevelsen af helstøbt design. 

 

UNIVERSET AF RIKKE FROST

Enigma vitrineskabet kan dateres tilbage til 1700-tallet, hvor et af de store glarmesterspecialer var blyindfatning af små glasstykker for at skabe store glaspartier til kirker og katedraler. Rikke Frost har udfordret teknikken og vækker både den og vitrineskabets skønhed til live i Enigmas nutidige formgivning, der drager øjet.

Inspireret af 1920'ernes dekadence har Rikke Frost skabt en moderne modulsofa, der vil give atmosfære og tekstur til ethvert rum. Takket være sin ekstra dybde indbyder Warm Nordics bud på en stilfuld modulsofa dig til at sætte fødderne op og slappe af, uden at gå på kompromis med designet med hensyn til stilmæssige egenskaber og kvalitet. De sorte ben giver denne modulopbyggede sofa et let og svævende udtryk, mens det klassiske design desuden byder på formfuldendte syninger. Fordi det er en modulsofa, kan du sammensætte Galore-modulerne, så de passer til dine egne behov.